Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ne liči na sebe: Pogledajte kako Lidija Vukičević izgleda kada ispegla kosu! Njena promjena neće proći nezapaženo! – Apotekica

Prirodnim, lijepim i neobičnim izgledom može da se pohvali glumica Lidija Vukičević, koja zaplijeni poglede gdje god se pojavi. Od početka njene karijere uvijek je dobijala samo pozitivne komentare na osnovu svog izgleda, a i sada kako godine prolaze i dalje važi za jednu od najljepših javnih ličnosti.

Često se našale na njen račun i kažu da je kao vino, što starija to i bolja. Lidija je veoma popularna i aktivna po društvenim mrežama, pa svoje fanove čest obraduje sa novim fotografijama kojima pokazuje šta se sve dešava u njenom životu.

Prije nekoliko dana sve je šokirala kada je objavila sliku na kojoj se ne vide njene loknice, po kojima je inače jako prepoznatljiva.

Ispod slike se zahvalila velikim profesionalcima koji su uspjeli da naprave promjenu na njenoj kosi, a na vrhovima je ostavila malo loknica. Ispod slike se pojavilo mnogo pozitivnih komentara, kako sa ovom promjenom izgleda još mlađe i izazovnije.

Šta vi mislite o njenoj promijeni, da li vam se dopada ili biste radije gledali Lidiju u starijem izadnju sa prirodnom kovrdžavaom kosom!?