Nažalost, Darko Lazić je dotako dno: Skupljaju humanitarnu pomoć za njega, čak i kuću prodaju! Mnogo žalosno - Apotekica

Nažalost, Darko Lazić je dotako dno: Skupljaju humanitarnu pomoć za njega, čak i kuću prodaju! Mnogo žalosno

Roditelji Darka Lazića su mnogo zabrinuti, pa su to objavili i u svim novinama, jer se Darko Lazić ponovo vratio starim navikama. Ni Marina Gagić ga ne može promijeniti, iako nosi sina koji će uskoro da se rodi.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, oni su otkrili da je Darko po izlasku iz bolnice, odmah se vratio svojim lošim navikama. Zbog toga su oni jako zabrinuti a to ne smije da mu se desi. Takve greške ne smije da ponavlja.

Zatim su dodali da ako se nastavi ovako, morati će na još jednu operaciju, iako su rekli da i ako bude sve dobro prošlo, morati će na operaciju. A da bude gore, on sve radi kako ne treba.

To im užasno smeta, a kako kažu i ta operacija mnogo košta a on ne prestaje da troši svoju ušteđevinu. Sumnjaju da će imati dovoljno novca za sljedeću operaciju.

Mnogo se plaše da neće morati da pozajmljuju novac ili što je još gore, možda će morati sa sakupljaju jer bitno je da se spasi noga koja još uvijek ne pokazuje velike znakove ozdravljenja.

Doktori su mnogo iznenađeni jer Darko ništa ne poštuje i napušta bolnice bez odobrenja ljekara. Odlučili su da prodaju kuću u Brestaču ili neku njegovu nekretninu, samo da bi se on spasio.

Facebook Comments
loading...
Shares