Nastradala je poznata novinarka i u mnogo lošem je stanju: Ima veliku podršku od kolega i svih poznati, samo da se izvuče! - Apotekica

Nastradala je poznata novinarka i u mnogo lošem je stanju: Ima veliku podršku od kolega i svih poznati, samo da se izvuče!

Riječ je o bivšoj novinarki televizije Pink, a to je Dea Đurđević i imala je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je jedva preživjela. U ovoj nesreći su učestvovala dva autobusa i tri automobila. Zaista je velika nesreća bila.

Loading..

 

 

 

 

 

Dea Đurović prolazi kroz jako teške životne trenutke i sa ovom situacijom se jako teško bori. Mnogo joj je teško jer su nažalost morali i ruku da joj amputiraju.

Nakon nesreće su je odmah prevezli u ambulantu a zatim u veliku bolnicu, a tamo odmah u operacionu salu. Tamo su joj prvo amputirali ruku a onda nastavili sa manjim lomovima.

Dan prije nesreće, Dea je objavila na Instagramu da će da bude u narednoj emisiji Sanje Marinković i da je emisija jako zanimljiva.

Jedva je čekala da se pusti u eter ali sada neće moći ni da gleda tu emisiju dok se ne oporavi.

Mnogo je u lošem stanju a kolege joj šalju veliku podršku. Ovaj gubitak jako teško psihički podnosi a nadamo se da će što prije da se oporavi. Žalosno je što se baš ovo njoj desilo ali naravno da je dobro što je i ovako prošlo, jer je moglo još gore. Uspjeli su barem da je spase i da ostane živa.

Facebook Comments
loading...
Shares