Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Napustio nas je i ovaj pjevač: Posljednji snimak Marinka Rokvića, sin Nikola vodio ga u manastir, jedva je i hodao – Apotekica

Prethodnih dana mnogo se pisalo u medijima o zdravstvenom stanju narodnog pjevača Marinka Rokvića. Stanje mu je bilo jako kritično, nalazio se u Kliničkom centru gdje je i preminuo u 68. godini života. Svi su šokirani ovom informacijom.

Da se prisjetimo Marinko je imao bakteriju, koja ga je dovela do ovog stanja. Svi su mislili i očekivali da će se izvući i da ova bakterija će brzo proći pjevača. Pogotovo njegova supruga koja je bila medicinska sestra, svaki dan se brinula za svog supruga.

U nekoj od emisija izašao je posljednji snimak Marinka Rokvića. Sin Nikola ga je vodio u manastir, inače Marinko ima tri sina : Nikolu, Daria i Marka. Ovo je snimila Paparazzo emisija, otac i sin držali su se ispod ruke, vjerovatno jer Marinko nije imao snage da hoda. Također se vidi i gubitak kilograma koje je ovaj pjevač zbog bolesti izgubio. Posljednji album ovog pjevača jeste ”Gatara”.