Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Napokon smo dobili odgovor: Da li svekrva treba da sjedi naprijed ili pozadi u autu!? – Apotekica

Sanela Begović, javnosti poznata pod nadimkom Sara Sabri, rođena je u Novom Pazar 1984. godine. Majka je četvero djece i osnivač Ženskog edukativnog centra ”Rahma” sa sjedištem u Novom Pazaru, kao i Edukativnog centra za žene i djecu ”Sara Sabri” smještenog u Sarajevu. Dugo vremena je radila i kao novinarka.

Osim što se bavila novinarstvom, dosta vremena radi i u vrtiću, jer kako navodi mnogo uživa u radu sa djecom. Napisala i devet knjiga, koji su prodani u velikom broju.

Došao je period kada žene na svojim leđima nose veliki teret. Svako tumači Islam kao vjeru kako njima odgovara, pri tome ne obraćaju veliku pažnju na sunnete i šerijate koji bi trebali da se poštuju.

Sara pokušava u svojim knjigama da iskaže razumijevanje, ali i da pokaže kako trebamo da volimi grlimo život koji imamo, ljude koji su oko nas, ali i da ujedno Gospodaru zahvaljujemo svaki dan na onom što nam je pružio.

Ona govori o raznim temama, pokušava sa razumijevanjem sve objasniti, kako bi ljudi različitih godina i nacija mogli da shvate pravu poentu.

Ovih dana se mnogo govori o tome, da li svekrva treba da sjedi naprijed ili pozadi kada se vozi u autu, a evo šta je ona izjavila: