Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Napokon lijepe vijesti: Građani će dobiti pomoć od države u decembru! Otkrivamo detalje.. – Apotekica

Pomoć koju je obećala država u decembru, prema navodima biti će uplaćena na račune, a pravo prijave imaju svi. Naime, oni koji nisu dobili pmoć u maju ili novembru, mogu slobodno da se prijave za pomoć u decembru.

Prijaviti se mogu sve puno ljetne osobe kako bi ostvarili pravo na dobitak od dvadeset eura. Pored toga, neophodno je da imate prebivalište, kao i državljanstvo ove države. Ako želite da dobijete pomoć, odmah se prijavite.

Preko njihovog portala ”trezor.gov.rs” možete da se prijavite, a kada unesete svoje lične podatke pojaviti će se obrazac sa vašom prijavom. Prijavljeni građani ulaze u obradu, a onda ukoliko ispune sve uslove, biti će im uplaćena pomoć na tekući račun.

Pomoć će najprije da bude uplaćena penzionerima i svim prijavljenim korisnicima socijalne zaštite, a poslije toga slijede uplate i ostalim prijavljenima. Navodi se da će pomoć biti udijeljenja i početkom januara, ali tada samo penzionerima.

Kako saznajemo penzioneri će početkom naredne godine dobiti pomoć od 170 eura, koja će im pomoći da prežive najteže mjesece u godini.