Nakon svega što se desilo, kada je Jelena ušla u studio, OVO JOJ JE URADILA PUBLIKA: NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE BITI TAKVI, JELENA U SUZAMA!!! - Apotekica

Nakon svega što se desilo, kada je Jelena ušla u studio, OVO JOJ JE URADILA PUBLIKA: NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE BITI TAKVI, JELENA U SUZAMA!!!

Nakon svog dešavanja koje se odigralo u vezi slučaja Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše, Jelena se morala vratiti u Beograd iz Kine, kako bi nastavila snimanje takmičenja Zvezda Granda. Nimalo joj nije lako, ali jednostavno mora to da učini.

Loading..

 

 

 

 

 

Snimanje se desilo u ponedjeljak i Jelena Karleuša se pojavila sa svojim tjelohraniteljima koji su samo sklanjali medije i paparazze oko njih. Svi su došli kako bi uzeli od Jelene izjave ali ona nije bila rapsoložena.

Imala je velike crne naočare i nikome nije dozvolila da joj vidi oče. Vjerovatno su natekle od plakanja ili ipak ima sumnje da joj je Duško Tošić nešto uradio dok je bila u Kini, kako se i pisalo.

Vidljivo neraspoložena ušla je i sjela na svoje mjesto, a kada su Voja Nedeljković i Sanja Kužet je najavili kao član žirija, publika je pozdravila je velikim aplauzom.

Jelena je to samo uzvratila klimanjem glavom, bez teksta, ali sigurno mnogo dirnuta jer vidi da je publika mnogo cijeni i voli.

Kako će se stvari dalje odvijati, ostaje nam samo da čekamo i da vidimo. Nadamo se samo da će ovo biti jedna velika laž i da će Jelena ostati Diva kao što je i do sada bila, neokaljana.

Facebook Comments
loading...
Shares