Nakon razvoda sa Rastom, Ana se mnogo oparila: Samo za alimentaciju dobija cijelo bogatstvo! Ostati ćete bez teksta kada saznate koliko joj Rasta plaća za alimentaciju! - Apotekica

Nakon razvoda sa Rastom, Ana se mnogo oparila: Samo za alimentaciju dobija cijelo bogatstvo! Ostati ćete bez teksta kada saznate koliko joj Rasta plaća za alimentaciju!

Rasta i Ana su tema ovih dana svih novinara. Jednostavno Ana se ne može smiriti i postaje sve deblja i deblja, ali sada je odlučila da se promijeni. Stala je sama sebi na žulj i učinila je drastične promjene. Kada samo saznate šta je tražila od Raste, neće vam biti dobro.

Loading..

 

 

 

 

 

Mjesecima se razvode i na kraju su to i uradili. Više nisu u braku, i Ana je počela malo drugačije da razmišlja. Shvatila je da je kraj i da nema povratka nazad.

Ispočetka je tražila alimentaciju od Raste 2 hiljade eura i on je pristao na to, ali sada je odlučila drugačije. To joj se čini premalo pa je tražila više.

Ani se čini da Rasta previše zarađuje pa je tražila od njega mnogo više od 2 hiljade eura. Rasta je i na to pristao.

Zaista su jako bogati, ali on i da nema rekao je da će za kćerkicu sve da učini.

Ana je počela da koristi njegovu slabost i mnogo novca mu je do sada izvukla. Sigunro želi da ide na liposukciju i da se malo popravi jer je mnogo se udebljala. Sada će Ana drugačije da razmišlja i da se malo oporavi od cijele situacije. Nadamo se da neće ponovo da padne u depresiju.

Facebook Comments
loading...
Shares