Nakon Jelene i Katarine, Ognjen je objavio još jednu žrtvu: I ONA JE POPULARNA PJEVAČICA! - Apotekica

Nakon Jelene i Katarine, Ognjen je objavio još jednu žrtvu: I ONA JE POPULARNA PJEVAČICA!

Ognjen Vranješ se ne smiruje, počeo da svaku javno proziva a ni same ne znaju šta su mu skrivile. Naime, Ognjen je javno zaprijetio svim pjevačivama koje su bile sa njim u vezi da će ih javno prozvati jer se sa njima samo poigravao. Sada je objavio treću žrtvu, a da li mu je baš pošlo za rukom?

Loading..

 

 

 

 

 

Prvu koju je Ognjen objavio jeste DIVA Jelena Karleuša. Nakon nje je objavio Katarinu Grujić i rekao da će nastaviti da je objavljuje jer to nije sve što ima o njoj.

Nakon njih dvije, došla je na red i treća žrtva a to je Tijana Stojić. Pjevačica koju je Vranješ preko Instagrama spopadao. Pogledajte šta joj je pisao ali očigledno nju on nije zanimao.

Ognjen se mnogo raspitao za ovu pjevačicu i saznao i gdje nastupa pa je išao da je gleda, to je i sam joj priznao da će da je gleda i nabavio je i broj telefona.

Mnogo ju je smarao i pisao poruke da se nađu jer mu se sviđa i da se navodno zaljubio u nju ali ona nije bila zainteresovana.

Kada je ušla na Google i ukucala njegovo ime, shvatila je da je to bio ljubavnik Katarine Grujić i tu je sve ostalo. Ona mu nikada više nije ni odgovorila na poruke i on je odustao.

Facebook Comments
loading...
Shares