Nakon dugo vremena, Jelena se pojavila u javnosti i sve je ODUVALA: Pogledajte njen nastup, i pogledajte kako sada izgleda!!! - Apotekica

Nakon dugo vremena, Jelena se pojavila u javnosti i sve je ODUVALA: Pogledajte njen nastup, i pogledajte kako sada izgleda!!!

Nakon cijele situacije koja se desila sa Ognjenom Vranješom, morala je da se pojavi Jelena Karleuša jednog dana u javnosti. Nije mogla toliko da se krije, i bolje je što je ovako odlučila. Ali iznenadila je sve prisutne, ona je jednostavno blistala na dodjeli nagrada. Pogledajte kako je sve oduvala.

Loading..

 

 

 

 

 

Jelena Karleuša je na sinošnjoj dodjeli nagrada ispravila sve greške koje je do sada učinila i zaista je opravdala svoje riječi da se neće tako lako predati.

Pojavila se u crvenoj haljini sa dubokim dekolteom i na usnama je imala izrazito crven ruž koji joj je pomogao da izgleda odvažno i sigurno. Da vas više ne zavlačimo, pogledajte kako je ona izgledala. Iznenaditi ćete se mnogo i ostati ćete bez riječi.

Zaista je prelijepa, zar ne? Kada ju je voditeljka prozvala, ona je sigurno izašla na binu i osmjehnula se voditeljki kao da ignorira sve što se desilo.

A ono što je još čudnije, Vranješ je samo prije sat vremena objavio poruku na društvenim mrežama koja je glasila: ” Kada brod tone, uvijek prvo pale miševi. Dok će iskusni kapetan misliti na sve druge.”

To je pokrenulo lavinu komentara i jedna žena mu je napisala da ni mrtva ne bi legla sa njim, a on njoj uzvratio da i on sa njom ne bi čak ni kada bi na heroinu bio. Mnogo je prepucavanja padalo a onda je Jelena ovo objavila:

Facebook Comments
loading...
Shares