Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Najveća misterija na našoj estradi: Njegova smrt koja je sve šokirala! Skočio je sa mosta, a tri dana kasnije na kućni prag stiglo je ovo! Njegovo tijelo nikad nije pronađeno – Apotekica

Balkanski pjevač i autor velikog hita ”Sačuvaj tajnu života ljubavi moja” koji se i dan danas pjeva, Dušan Karić počinio je samoubojstvo skočivši sa Pančevačkog mosta u Dunav. Viđen je u tadašnjem izvještaju oko 7h poslijepodne kako preskače ogradu, i skače u rijeku. Pronađena je njegova torba sa oproštajnom porukom ”Mnogo vas volim,oprostite mi”. Koja je stigla na njihova vrata poslije par dana od nesretnog slučaja. Dušanovo tijelo nikada nije pronađeno.

Sa sobom je odnio tajnu, ali i njegova pjesma kao da govori o njegovoj sudbini. Sami detalji te velike nesreće i gubitka nisu izneseni u javnost, dok njegova supruga rijetko se oglašavala u medijima. Jedini svjedok koji je vidio ” nekoga” kako skače sa mosta jeste radnik ŽTP, ali nije bio siguran da je to Dušan.

Postoji mnogo teorija o ovom nesretnom slučaju. Također su torbica i dokumenti u njoj bili su suhi,što upućuje na sumnju. A i sama poruka nije imala potpisa. No supruga niti u jednu teoriju ne vjeruje, kako ističe da je to nemoguće dokazati… I ostaje na ovome bez bilo kakvog konkretnog odgovora.