Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Najnovije vijesti o njegovom stanju: Porodica Šumahera morala donijeti veliku odluku poslije 6 godina! – Apotekica

Godinama se nije pisalo o sedmostrukom prvaku Formule 1, odnosno o njegovom zdravstvenom stanju, da bi se nekoliko dana unazad počele pojavljivati razne informacije, koje ukazuju kako se on zapravo osjeća.

Michael Schumacher je 29. decembra 2013. godine imao jednu zasta tešku nesreću, kada je prilikom skijanja na franscuskim Alpama, udario u glavu. Od tada je prikovan za bolnički krevet i ljekari su se borili za njegov život.

Gregoraci je otkrila sve o njegovom stanju kada je učestvovala u jednoj emisiji koja se emituje u sklopu Big Brothera, te izjavila: ”Njegovo zdravstveno stanje je jako loše, ne može nikako da govori, a ako mora s nekim da komunicira onda to radi samo uz pomoć očiju. Ni u posjetu ne može svako da mu dolazi, ima pravo samo tri osobe.”

Prije toga Eric Riederer je rekao kako je Michael bolje, probudio se, počinje polako samostalno da diše, a i srce mu radi normalno.

Ubrzo se pojavila i nova vijest kako se on nalazi u ”Villi Yasmin” i da se tu opravlja, a da se s njim nalazi i supruga Corinna. Ujedno njegova supruga je ovu vilu kupila 2017. godine od Florentina Pereza, igrača Real Madrida za 30 miliona eura.