Najluđa stvar na svijetu: Čovjek tužio roditelje jer ga nisu pitali za odobrenje da bi ga donijeli na svijet! - Apotekica

Najluđa stvar na svijetu: Čovjek tužio roditelje jer ga nisu pitali za odobrenje da bi ga donijeli na svijet!

Ova priča je počela da obilazi cijeli svijet, jako je zanimljivo jer tko bi pomislio da to uradi? Zaista je pomalo i smiješno, ali saznajte u nastavku o čemu se radi ovdje. Već je mnogo interesantno.

Loading..

 

 

 

 

 

Radi se o Rafaelu Samuelu koji ima 27 godina i vjerovali ili ne, on ima sasvim drugačije mišljenje o rađanju djece i donošenju istih na svijet.

On smatra da su svi njegovi problemi koji su ga zadesili u životu, nastupili kada ga je njegova majka odlučila da donese na svijet a da ga to nije ni pitala. Smatra to ropstvom i otmicom.

On sa svojim roditeljima ima sasvim korektan odnos, ali to ne umanjuje činjenicu da je učinjena velika nepravda prema njemu jer nisu ga pitali za odobrenje da bi ga rodili.

Istakao je da bi svi koji žele da postanu roditelji trebalo da se suzdrže jer to je moralno nepravedan potez.

Dodao je još kako on ipak voli svoje roditelje ali shvatio je da su ga donijeli samo zbog vlastitih potreba a ne zbog toga da bi on bio sretan. Poslušajte sljedeći video u kojem on priča o svemu ovome. Mnogo ćete se iznenaditi kada čujete kako to on razmišlja. Priča logične stvari ali na svoj način. Jako je interesantno.

Facebook Comments
loading...
Shares