Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nada Obrić oglasila se iz bolničke postelje: ”Ovo su moji zadnji dani..” – Apotekica

Dosta poznatih i kvalitetnih pjevača napustilo nas je u posljednje dvije godine, dok su iza sebe ostavili nebrojne hitove. Neki od njih su Đorđe Balašević, Bora Drljača, Marinko Rokvić, Džej, Šaban Šaulić, kao i jedna od najpoznatijih tekstopisaca na našim prostorima, Marina Tucaković.

Zadnja tužna vijest koja nas je potresla svakako je smrt pjevača Marinka Rokvića, koji je ovaj svijet napustio u 68. godini života , obzirom da se nije izborio sa teškom malignom bolesti koja je napala pankreas.

Nekoliko dana nakon njegove smrti, počelo se govoriti i o teškom zdravstvenom stanju njegove koleginice Merime Njegomir, koja se također bori sa malignim oboljenjem. Njena kćerka je otkrila kako je Merima zaista loše i da ne može usttai iz kreveta.

Sada se loše vijesti čuju i od Nade Obrić koja navodi kako se umorila od života i da je do sada četiri puta borila se sa karcinom. Uspjela je da ga pobijedi, ali idalje njena borba traje. Navodi kako joj je teško i da nema snage više da prolazi kroz iste stvari i situacije.

Otvoreno je rekla kako se nada da će se uskoro pridružiti svom kolegi Marinku i ostalima, pa da i ona napokon malo odmori.