Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Na kraju sela, nalazi se kuća puna ljubavi! Albanka donijela sreću u dom Đokovića: Te nakon pola vijeka, začuo se bebin plač – Apotekica

Porodica iz sela Dobrače kod Arilja, pokazuje pravu vrijednost sreće ali onu istinsku. Nikakvo materijalno zadovoljstvo ne može dosegnuti ovu istinsku sreću.

Godine ništa ne predstavljaju i uvijek je pravo vrijeme za stvari koje želimo, pogotovo kada nam se ostvare. Uvijek to smatrajte pravim trenutkom jer je imalo svoje razloge zašto se nije desilo ranije. Pa tako nam ova priča donosi nešto što će razveseliti mnoge i ohrabiti ih. Naime Radomir čovjek u poznim godinama, ostvario se prvi put kao otac. Nakon pola vijeka u njegovoj kući začuo se bebin plač. Njegova supruga koja je inače iz Skadra, rodila mu je dvoje djece koje je svakim danom iščekivao pa je i zaplakao pričajući.

Kako kaže Radomir : ”Naše žene nisu htele da dođu na kraj ovog sela, pa sam u potrazi za suprugom prešao kilometre i kilometre. Sreća me je pogledala, jer suprugu sam video samo onda kad se udala za mene, ali naš brak je uspeo. U početku je bilo veoma teško, ali želja za porodicom i decom nas je spojila. U mojoj kući rodio se sin Stefan tek nakon pedeset godina i to je najveća radost. Ostvarena mi je da se moja loza nastavi. Iako uslovi za život nisu savremeni, mi sve što imamo prvo odvojimo za decu, pa onda za nas šta ostane.”