Na kraju se i Milica Todorović odlučila da ide pod nož: Više nije ona stara Milica, sada se mnogo promijenila toliko da je ne prepoznaju više! - Apotekica

Na kraju se i Milica Todorović odlučila da ide pod nož: Više nije ona stara Milica, sada se mnogo promijenila toliko da je ne prepoznaju više!

O Milici Todorović se mnogo priča jer je izjavila da ne smije pod nož ali željela bi mnoge estetske operacije. Da li se ipak odlučila za to i pobijedila strah, saznajte u nastavku teksta. Ovo je najzanimljivije do sada…

Loading..

 

 

 

 

 

Milica Todorović se godinama izjašnjava kako ne smije na operacije a mnogo toga bi promijenila na sebi, počevši od svojih grudi. Ugradila bi silikone ali mnogo ju je strah.

Kada smo je pitali još jednom nam je to ponovila i rekla da je odlučila da to nikada neće uraditi. Mnogo ju je strah operacija i ne želi da se podvrgne tim opasnostima.

Sjetila se koliko je bolova imao Darko Lazić posliej operacije, a onda i ostalih koleginica koje nisu pohvalile silikone i na kraju je došla do zaključka da to nikada neće uraditi.

Zaista se mnogo prepala i ne želi da to uradi a i bolje je. Milica, ovako prirodna zaista je prelijepa.

Ne trebaju joj nikakve operacije a i grudi ako su joj male, bolje su od onih koje su napumpane. Ovako je najljepša i mnogo joj je pametna odluka što neće da se mijenja. Pogledajte koliko je lijepa i bez tih gluposti, zar nije bolje da se ponosi majkom prirodom nego silikonima?

Facebook Comments
loading...
Shares