Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Multimilioner traži savršenu ženu: Ako djevojka ispuni ovih 8 uslova postaje njegova žena, a evo šta će sve da dobije.. – Apotekica

Na interentu možemo da pronađemo mnogo toga zanimljivog, a jedna od tih stvari je i ovaj oglas za ljubav. Naime, pojavio se oglas multimilionera Andyja Scotta koji ima 41. godinu, a u potrazi je za svojom srodnom dušom.

Godinama je radio kako bi postigao svoje bogastvo, a sada navodi kako nema s kim da ga potroši, pa traži ženu koja bi mu u tome pomogla. Ona mora da ispuni nekoliko uslova kako bi postala njegova žena, a oni i nisu mnogo teški.

Naime, djevojka koja se prijavi treba da pokaže da je inteligentna, odnosno da može nešto sama da postigne. Osim toga, neophodno je da vodi računa o svom fizičkom izgledu, da trenira svaki dan i uzima zdravu hranu.

Jako mu je bitno i da ne provodi mnogo vremena na društvenim mrežama, nego da zna procijeniti situaciju kad može biti aktivna, a kada ne. Da djevojka želi da se ostvari kao majka, a ne da se samo zabavlja i da bude avanturista.

Mnoge djevojke kada vide da se radi o bogatom muškarcu pokušavaju da se prijave , kako bi sebi obezbjedile lagodan život, ali mnoge od njih još uvijek nisu prošle dalje.