Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mrkovićeva žena otkrila šok detalje iz braka sa njim: ”Ostavio me je, nije htio da se razvedemo, a sad živi sa Anom Bekutom! Ona mu je kao druga žena!” – Apotekica

Za Milutina Mrku Mrkonjić mnogi znaju kao za srpskog političara, koji je već nekoliko godina u vezi sa pjevačicom Anom Bekutom. Njihova veza je oduvijek bila jako turbulentna, puna uspona i padova, a saznalo se i za neke afere koje su se desile tokom ovih godina.

Mnogi kažu za njega da je veliki zavodnik, čak i sada u poznim godinama. Javnost je bila zgrožena kada su se pojavile prepiske njega i jedne mlade studentice, gdje se moglo pročitati toliko toga, da vam se jednostavno zgadi.

U toku njihovog dopisivanja dotakli su se i teme o Ani Bekuti, koja je već tada bila u vezi s njim. Sve te prepiske vidjela je i sama Ana koja nije mogla odmah da mu oprosti, ali je onda poslije nekoliko dana i uspjela. Mnogo ju je zaboljelo, jer njen partner govori drugj djevojci kakva je ona u krevetu, ali da njemu treba neka mlađa djevojka, a ne baba.

Veoma mali broj ljudi je upoznat sa pravom istinom, odnosno da je Mrkonjić još uvijek u braku sa svojom prvom suprugom iako sada je u ljubavnoj vezi sa Anom Bekutom. On nikada nije htio da se razvede od nje, a Ani sve to teško pada, jer nikada ne može biti sto posto sigurna u njega.

Saznajemo da je Mrkonjić prije nekoliko dana primljen u Urgentni centar, gdje su mu ljekari morali ugraditi pejsmejker, te da je njegovo zdravstveno stanje zabrinjavajuće.