Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Možete li pogoditi čija je ovo vila? Najveća kuća koju ima baš ova pjevačica – Apotekica

Imali ste prilike vidjeti kako izgledaju kuće naših poznatih ličnosti, i zaviriti u njihove domove. Ali ima i onih što dom smatraju oazom mira, kojeg kriju od očiju javnosti, sasvim korektno. Većinu zanimaju baš oni domovi, koje je teško otkriti,kako izgledaju , što ima unutra i sl…

Nekoliko javnih ličnosti sami sebe su počastili luksuzom u kojem žive ili će živjeti, velikim kućama i dvorištima, dok drugi su zadovoljni stanovima od nekoliko hiljada Eura a i ima onih koji imaju kuću od prije na nekoj nepoznatoj lokaciji medijima i u njoj uživaju.

U zadnje vrijeme, većina bježi od buke i brzog života u gradu pa tako i naše javne ličnosti, selu na mirnija mjesta pogodna za porodičan život. Kakav dom ima Seka Aleksić, naprimjer. Imali smo priliku da vidimo i ona to često dijeli na svojim društvenim mrežama.

Za titulu najbolje vile na estradi pripada Ildi Šaulić, koja od samog početka živi u raskošu pa i sada dok je u braku. Komšinica joj je Lepa Brena. U vili živi sa svojim suprugom i kćerkom Emom.