Mnogo su se obrukale: Jelena i Nataša Bekvalac su došle isto obučene!!! - Apotekica

Mnogo su se obrukale: Jelena i Nataša Bekvalac su došle isto obučene!!!

O ovome će svi da pričaju, u to smo sigurni. Internet već gori od svih informacija koje su se desile u Štark Areni. Niko ne može da vjeruje da su se toliko obrukale Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac. Došle su isto obučene.

Loading..

 

 

 

 

 

Sinoć u Štark Areni održane su velike dodjele nagrada i svi su bili prisutni, jednostavno niko nije htio da se ne pojavi na ovakvom mjestu. Ovo je bio veliki spektakl.

Svi su prokomentarisali stil Jelene Karleuše i Nataše Bekvalac, jer im se činilo da su se njih dvije kao dogovorile kako će da se obuku. Skoro pa su iste izašle na binu, još su obadvije plavuše. Ovo nije moglo da se ne primijeti.

MAC ceremonija je jako popularna i sjajni nastupi su itekako zabilježeni i internet gori od prepričavanja. Niko ne može da vjeruje koliko je dobro bilo.

Utisci su pozitivni a najveću podršku je imala Jelena Karleuša zbog cijele situacije i početka njene nove pjesme koja se zove LAJK.

Modni kritičari su između komentarisali da nema šanse da su se dogovorile, nego je jednostavno slučajnost, ne kopiraju se ali desilo se tako. Pogledajte kako je to sve izgledalo i pišite nam svoje komentare, jako nam je bitno vaše mišljenje o svemu što pišemo.

Facebook Comments
loading...
Shares