Mnogo strašna priča: Djevojka se udala za duha prošle godine a sada je objavila strašnu vijest!!! - Apotekica

Mnogo strašna priča: Djevojka se udala za duha prošle godine a sada je objavila strašnu vijest!!!

Ova priča je mnogo čudna ali istinita je, čak je i strašljiva. Nas je ovo zanimalo pa smo odlučili da podijelimo sa vama. Žena po imenu Amanda Teague, prošle godine udala se za 300 – godišnjeg duha Jacka.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Ova žena ima 45 godina i angažovala je šamanskog svećenika koji je izveo cijelu ceremoniju. Sa ovim se nije smjela igrati.

Brak je bio zakonit, jer je svećenik pristao na to i uradio je, to jest vjenčao ih je. Ali ovaj “par” nije uspio ni godišnjicu dočekati.

Objavila je da svi saznaju kako je njen brak gotov i kako nikada nije trebala da se sa ovim bavi. Sve je upozorila i rekla da se ne bave duhovnošću nikada. Ali nije htjela da ispriča šta joj se desila.

Obećala je da će uskoro to učiniti.  Ali je otkrila da se 2014. godine probudila i u krevetu je vidjela tu duhovnu dušu. Rekla je da je taj gusar imao crnu kosu i da je bio tamnoput pa su imali i odnose.

To se njoj nije svidjelo i rekla je da želi da im veza bude zakonita i kaže da je i on pristao. Kaže da se mnogo kaje danas što se udala za njega, i što nije zdrava osoba. Kaže da je on se u braku pretvorio u lošijeg duha i da se to njoj nije svidjelo. Dobila je niz zdravstvenih problema i shvatila je da je ovaj duh koristi i crpi njenu energiju.

Facebook Comments
loading...
Shares