Mnogo je loše: Kaže da bi najradije umrla, ali ni to ne može - U velikim je bolovima Marina Tucaković, čak je podijelila i slike na internetu kako bi svi vidjeli kakva je to bolest! - Apotekica

Mnogo je loše: Kaže da bi najradije umrla, ali ni to ne može – U velikim je bolovima Marina Tucaković, čak je podijelila i slike na internetu kako bi svi vidjeli kakva je to bolest!

Marina Tucaković je odala svoju tajnu a to je da bi odavno se prepustila bolesti da nema sina Milana Laće Radulovića. Samo zbog njega se još uvijek bori i samo zbog njega se žrtvuju. A da je loše, to sigurno jeste.

Loading..

 

 

 

 

 

Autorka najvećih hitova je poslije operacije, otputovala u Njemačku kako bi nastavila svoje liječenje. U pitanju su autoimune terapije.

Mnogo se osjećala loše i na putu do Njemačke i dok je tamo boravila ali nikada se nije predavala. Još uvijek se bori i osjeća da može da preživi ovu bolest.

Sin joj je rekao da joj neće oprostiti ako ne pokuša da se izliječi i samo zbog toga je krenula na terapije. Inače ne bi.

Ona se nedavno svojoj prijateljici povjerila i rekla kako bi najradije umrla, ali živi samo zbog sina. Ona ionako se već godinama muči sa problemima u životu i ova bolest joj je dobro došla.

Iako zvuči jadno, to su riječi Marine Tucaković. Kako sada saznajemo, Marini je već mnogo bolje u odnosu kakvo je stanje bilo na početku. Sve ide ka uspješnom izlječenju, ali prerano je da dajemo još bitnije informacije. Nadamo se samo da njen sin neće ostati sam i da će ona da se izliječi i bude sretnija nego prije što je bila.

Facebook Comments
loading...
Shares