Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mizerno: Samohrana majka daje od svoje djece, za poklon kako bi usrećila rijaliti par, Lunu i Marka! Mjesečno im slala po 50 Eura – Apotekica

Maja Rajičić,samohrana je majka koja ima 5 djece iz Smedereva. Koja svaki dan štedi, pokušavajući sakupiti određenu sumu novca i to kako bi poslala novac ovom paru. Naime šalje mjesečno novac oko 50-60 Eura Luni i Marku.

Prije nekoliko godina bila je u jako teškoj financijskoj situaciji, a sa djecom je živjela u potpunim neuslovima za život. Potresla je cijelu Srbiju ova priča kako se samohrana majka bori sa glađu, siromaštvom i zimom. Trošna kuća se raspadala, a hranili su se iz narodne kuhinje.

Otkrila nam je da skuplja novac svaki dan, kako bi usrećila nekim poklonom svoje idole, ova žena je veliki fan rijaliti šoa. ”Ja mogu uvek, pored mojih petoro dece, da skupim novac! Sklonim od pijace danas 200 dinara, sutra 200 dinara i skupim 50-60 evra. Ali uvek mogu da dam i moje se vidi i moje se zna. To što ne vide pojedini, to je njihovo” – priča Maja u snimku i dodaje da ima onih koji ne daju i prave se ludi, a mogu da skupe.

Dodala je još i to da Luni kupi više poklona, i da ima dosta onih koje glume da su njena podrška, kada trebaju da kupe neki poklon nikada neće. Ističe da kada kupi Luni mora uzeti i Marku, i da je to njen novac i njena stvar što će raditi sa njima druge ne zanima.