Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mira Karanović u vezi sa 20 godina mlađim muškarcem: Glumili su ljubavnike, a sada su to i postali! Evo ko je njen izabranik.. – Apotekica

Definitivno jedna od poznatijih glumica na našim prostorima jeste Mirjana Karanović, koja je po mišljenjima mnogih kao vino, što starija to sve bolja i privlačnija, ali ne smijemo zaboraviti ni njen lijep izgled.

Ona je poznata i po drugim stvarima, jer je uvijek bila bez dlake na jeziku i govorila je svima šta zapravo i misli. Nikada nije voljela da uvija u folije ili da iza leđa o nekome govori. Moramo priznati da joj je ovo dobra osobina, a i ona će se mnogo bolje osjećati.

Zadnjih nekoliko mjeseci ona je postala jako popularna i u žiži gotovo svih medija, jer kako sazanjemo stupila je u vezu sa muškarcem koji je ćak dvadeset godina mlađi od nje.

Radi se o bosansko- hercegovačkom glumcu Erminu Bravi koji je s njom glumio u jednom pozorišnom projektu održanom u Sarajevu. Predstava je pod nazivom ”Noževi u kokoškama”, a oni tu tada imali ulogu ljubavnika. Očigledno da se tako rodila ljubav, pa da su počeli i privatno da se viđaju i započnu vezu.

Šta vi mislite o ovoj vezi!? Smatrate li da je uredu biti u vezi sa dosta mlađim muškarcem!?

Svoje mišljenje pišite nam u komenatare!