Miljana Kulić je napravila veliku gešku: Rekla što ne smije i odala cijelu produkciju! SVE JE NAMJEŠTENO! - Apotekica

Miljana Kulić je napravila veliku gešku: Rekla što ne smije i odala cijelu produkciju! SVE JE NAMJEŠTENO!

Inače nam je svima poznato kako se Miljana Kulić ponaša, s toga nam ništa nije ni čudno što ona učini jer smo navikli na nju i njene provale. Ali sada je uradila nešto što nikada nije smjela. Odala se i svi će da polude kada saznaju da je namještena drama u rijalitiju.

Loading..

 

 

 

 

 

Jutros je Miljana ustala sa namjerom da provocira Mikija Đuričića. Pošto joj to nije pošlo za rukom, bacila je i pogodila ga sa šoljom. On joj nije mogao ostati dužan na to i nastavio je scenu.

Vrelim čajem kojeg je pio, polio je njenu majku Mariju. Tek tada je nastao skandal. Miljana i Marija su vikale kao lude i tražile su da se Miki diskvalifikuje.

Međutim, produkcija nije reagovala. Onda je ona u napadu bijesa i ljutnje ustala i počupala sve kamere i izvalila vrata u sobe svoga sina.

Nije maraila što je plakao a onda je produkcija odobrila da ona i njena majka izađu na dva sata kod doktora. Miljana se zaklela u sina da umre, ako se ona vrati u Zadrugu ponovo.

Navečer se ponovo vratila a onda je ponovo napravila scenu. Napala je Ša, zbog navodne veze sa Draganom Mitar. Ispričala je sve do detalja a to ne bi mogla da zna ako nema kontakt sa vanjskim svijetom. Da li to znači da ona ima pravo jedina da radi šta hoće i da ima povlastice u rijalitiju?

Facebook Comments
loading...
Shares