Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Milica Pavlović pokazala novi dom: Pršti od luksuza, sve je u braon-bež boji! Koji je platila 320.000 Eura, pogledajte tek fotografije! – Apotekica

Ove godine pjevačica Milica Pavlović uselila se u novi stan, koji se nalazi u jednom od najluksuznijih mjesta u Beogradu. Ima oko 90 kvadrata koje je Milica jako papreno platila.

Pored tog novca, dosta je uložila u enterijer i svaki detalj je poseban. Ali kako kaže to je njena privatnost i nema dobrodošlice kamerama niti intervjuima. Smatra da je to samo za nju ali uspjeli smo da zabilježimo neke dijelove njenog ”skrivenog” doma. Uslikao ju je njen prijatelj a kako možemo uočiti tonove bež boje koje djeluju potpuno harmonično.

Slike su na sreću ugledale svjetlost dana, a mediji su jedva dočekali da vide djelić toga svega. Kuhinja je jako velika i po svjetskim standardima uređena, što iziskuje mnogo novca. Ali koliko para toliko i muzike! Sama cijena ovog stana veoma je visoka, za ovu luksuznu destinaciju i očekivana je. Vidi se da Milica uživa u svome novom domu, no ko ne bi na njeno mjestu bio?