Milica Pavlović otkrila tužnu ispovijest: Deset godina se nije čula sa majkom, razlog je mnogo potresan! - Apotekica

Milica Pavlović otkrila tužnu ispovijest: Deset godina se nije čula sa majkom, razlog je mnogo potresan!

Milica Pavlović je popularna srpska pjevačica koja je odlučila da se otvori tokom ispitivanja na Blic poligrafu kao što su i mnoge javne ličnosti. Ono što je ona otkrila, ni njoj samoj nije bilo dobro pa je usred ispitivanja tražila šećer i vodu kako bi se smirila.

Loading..

 

 

 

 

 

Milica Pavlović je uvijek bila iskrena baš kao i na poligrafu iako joj poslije toga nije bilo dobro. Čak je tražila i da joj donesu šećer i vodu kako bi se oporavila.

Do sada znamo da joj je glavna podrška u životu bio njen djed koji je cijelo njeno takmičenje propratio u studiju iako je mnogo star. Sa njim je bila i njena bakica ali nikada nisu bili roditelji.

Naime, ona je priznala da je rođena u Švajcarskoj i to kao jako mala, ali njeni roditelji se nisu slagali i odlučili su da se razvedu pa je i Milica odlučila da preće da živi sa svojim dekom i bakom u Leskovac.

Kaže da je njih dvoje malo modernizovala tako da se odlično slažu i ističe da joj nikada ništa nije falilo pored njih. Ali živjela je i sa ocem sa kojim je i danas u dobrim kontaktu ali sa majkom nije.

Kaže da se majka nikada nije interesovala mnogo za nju i da joj sada novi ljudi ne trebaju u životu, dovoljni su joj ovi koje ima.

Facebook Comments
loading...
Shares