Milena Ćeranić je MNOGO BOLESNA! Odustala je od muzike i nalazi se u MNOGO LOŠEM STANJU!!! - Apotekica

Milena Ćeranić je MNOGO BOLESNA! Odustala je od muzike i nalazi se u MNOGO LOŠEM STANJU!!!

Milena Ćeranić je za novinare otkrila veliku tajnu i sve je sa tim upoznala sa njenom situacijom. Milena nikada nije pokazala svoju privatnost niti kako se osjeća u nekim trenutcima od strane novinara i lažnih vijesti. Sada je Milena sve otkrila kao i da je emotivni bolesnik.

Loading..

 

 

 

 

 

Milena Ćeranić je svoju karijeru započela u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, plasirala se do finala i snimila pjesmu. Od tada, sve je krenulo svojim tokom.

Kaže da je to na početku joj prijalo, kaže da je voljela da bude popularna ali nije znala i da će je stići lažni naslovi. Ona je to nazvala bolesnim naslovima.

Kaže da je mnogo patila i da se mnogo povukla u sebe i možda je u nekim trenutcima mislila da odustane od svega pa čak i života. Nije mogla da podnese taj linč koji su joj ljubomorci izazvali.

Milena je mnogo drugačija od svih i iako ne izgleda, ona je mnogo osjetljiva. Na prvi pogled, jaka žena i uspješna a ustvari mnogo krhka i lomljiva.

Milena je otkrila kako je u više navrata htjela da odustane od muzičke karijere i da se povuče u sebe ali na kraju se izborila sa svim. Sada je ponovo tu i uspješnija nego ikada.

Facebook Comments
loading...
Shares