MIKI IPAK NIJE U ZATVORU: Sklopio dogovor sa TUŽILAŠTVOM I PUŠTEN NA SLOBODU! Ovo nije moguće!!! - Apotekica

MIKI IPAK NIJE U ZATVORU: Sklopio dogovor sa TUŽILAŠTVOM I PUŠTEN NA SLOBODU! Ovo nije moguće!!!

Miki Đuričić je svima već poznato uhapšen jer je udario Suzanu i Nadeždu. Zbog pljuvanja, šamaranja i udaraca, Miki je osuđen na 30 dana kazne zatvora dok ne bude suđenje. Nakon suđenja, dodijeliti će mu se prava kazna. Međutim, Miki je ipak promišljen. Smislio je način da ga puste kući.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Iako je Miki promišljen i iako je našao način, Miki je već dva puta privođen zbog nasilja. To će mu se malo teže oprostiti a sada su i žene u pitanju.

Miki je shvatio da će pristati i priznati da je istukao Suzanu i Nadeždu ali će reći da se mnogo kaje i da je to bilo u afektu jer je bio ograničen u rijalitiju i nije mogao da mnogo priča.

Međutim, novinari su odmah otišli u njegovu kuću u Kupinu ali tamo nikoga nisu našli. Sestra mu je bila na poslu a otac je odnio Mikiju stvari u zatvor.

Kada su ga pozvali na broj, nije htio da priča i samo je rekao da je Miki drugačiji čovjek. također je dodao da će on biti sa Suzanom kada izađu iz rijalitija i da je Mikiju mnogo krivo jer je udario Nadeždu koja nije bila kriva.

Dobro ju je istukao a ni sam nije znao zašto.

Facebook Comments
loading...
Shares