Marko ponovo razočarao Lunu! Na njihov 4. mjesec ljubavi, on je nije ni zagrlio!!! Luna je ponovo razočarana i neutješna!!! - Apotekica

Marko ponovo razočarao Lunu! Na njihov 4. mjesec ljubavi, on je nije ni zagrlio!!! Luna je ponovo razočarana i neutješna!!!

Luna i Marko su od 14. januara zajedno a kakva je to veza bila, svima nam je poznato. Međutim, Luna Đogani je zadovoljna i konačno da se i na Marku vidi da je bar malo zadovoljan i da ima emocije. Ali iznenađenja, ponovo nema. Zbog toga je Luna cijeli dan se osjećala loše.

Loading..

 

 

 

 

 

Luna Đogani je odmah na početku rekla Marku Miljkoviću da neće biti lako izdržati u vezi a tu je vili čopor vukova koji će na svaki način pokušati da njihovu vezu uništi.

To se zaista dešava već četiri mjeseca a Marko Miljković je taj koji Luni objašnjava kako je to sve rijaliti i da svi trebaju da igraju igre. Nakon zadnje rasprave i prekida, Marko je taj koji se skontao i vratio Luni.

Čak je počeo i za stolom da pokazuje emocije i ako nikada nije bio siguran u to, sada jeste. Dokazao je da voli Lunu ali kako kaže on romantičar nije. Nikada joj nije napravio iznenađenje.

Njemu je to sve bezveze i ne može da na to troši vrijeme. Jednostavno Marko nije takav tip.

Luna mu je danas priznala da se nešto osjeća loše ali da joj je dobro kada pomisli da su izdržali četiri mjeseca pored svega šta su im priređivali ostali rijaliti učesnici.

Facebook Comments
loading...
Shares