Marko i Luna usred noći uzdisajima iz tuš kabine sve probudili, onda su je i razvalili pa je ona došla i učinila im ovo! - Apotekica

Marko i Luna usred noći uzdisajima iz tuš kabine sve probudili, onda su je i razvalili pa je ona došla i učinila im ovo!

Luna Đogani ne prestaje da iznenađuje i učesnike a i fanove. Ovaj put je sve isplanirala i Marko Miljković je morao da joj popusti. Došao je u kabinu i tamo su imali odnose a onda ih je prekinula jedna rijaliti učesnica.

Loading..

 

 

 

 

 

MArko je mnogo puta odbio Lunu Đogani i nije htio da ima odnose sa njom pa je zbog toga imala i krizu to jest, nervni slom zbog kojeg umalo da učini prekršaj, a to je da napusti dobrovoljno Bijelu kuću.

Nekako je uspjela da ga nagovori i isplanirali su da prvo ode Marko u kabinu a onda da dođe i Luna pa da se tamo se odvijela cijela situacija, tako su na kraju i učinili.

Otišli su i polako je ušla za njim a onda su počeli da se maze. U kasne ili jutarnje sate, za njima je došla i Suzana Perović koja je htjela da obavi malu nuždu i dopustili su joj kroz smijeh.

Sjetite se samo, prošle godine, na istom mjestu, Luna je imala odnose ali sa Slobom Radanovićem. Ona se ne želi promijeniti, to je očigledno.

Uzdisaje su svi čuli i znali da je ponovo Luna u kabini pa nisu se ni osvrtali, navikli su se na njene scene. Ovo je baš postalo jadno, da li ona shvata šta radi?

Facebook Comments
loading...
Shares