Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Marinko Rokvić, Merima Njegomir i Marinko Madžgalj preminuli od iste bolesti: Obavezno pazite, ovo su simptomi koji se prvi javljaju.. – Apotekica

Poslije teške kancerogene bolesti napustila nas je Merima Njegomir. Kako saznajemo ona je imala karcinom na pankreasu sa kojim nije uspjela da se izbori. Istu bolest imali su i Marinko Rokvić, kao i Marinko Mandžgalj koji su nas zauvijek napustili.

Bolest može da se razvija i nekoliko mjeseci, a simptomi se ne pojavljuju veoma rano i teško ih je identifikovati. Zato je bitno da pratimo svoje tijelo i da reagujemo na sve promijene na koje nam ukazuje.

Ukoliko se ne sazna na vrijeme da je došlo do razvoja ove bolesti, onda ona počinje sve više da se razvija i stvara sve veće probleme ljudskom tijelu. Ujedno može da dođe i do razvoja metastaza na ostale organe.

Najbolje bi bilo da se počne sa liječenjem u početnoj fazi razvoja bolesti, a ukoliko se tumor počne razvijati na glavi pankreasa onda su šanse za ozdravljenjem mnogo veće. Ukoliko počne bolest da nastaje u tijelu ili repu pankreasa, to može da ima kobne posljedice i stopa zdravljenja je minimalna.

Simptomi kji ukazuju na ovu opasnu bolest su preobojenost kože i sluzokože, svrab, povraćanje, stolica je svijetle boje, dok je urin tamniji, i dolazi do iznenadnog gubitka kilograma.