Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Marinko Rokvić bolovao od teške bolesti: Otkrivamo sve detalje zdravstvenog stanja preminulog pjevača! – Apotekica

Marinko Rokvić preminuo je i zauvijek nas napustio u samo 68. godini života. Mnogi su prolili suze za njim, jer je imao veliki broj fanova, a da ne govorimo o velikoj ljubavi koju je imao od svoje porodice.

Posljednjih dana Marinko se nije uopšte dobro osjećao i nije mogao da održava koncerte. Svi oni koji su bili zakazani, on je otkazao i pokušao da se oporavi. Kako saznajemo, njegov organizam je napala bakterija, od koje nije uspio da se izbori.

”Iz svojih zdravstvenih razloga morao sam da otkažem sve koncerte koji su već neko vrijeme bili zakazani. Trenutno nemam snage da razgovaram, teško mi je, vidite i sami da se mučim dok govorim. Najbolje je da me pozovete kada budem malo bolje i počnem da se oporavljam, pa da vam sve lijepo ispričam. Izvinite, molim vas.”- bilo je posljednje obraćanje Marinka.

Pjevač je imao i koronu, ali prošle godine. Ubrzo poslije toga morao je i na opraciju ciste, da bi došlo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja.

Mnogi su bili ubijeđeni da će se oporaviti i biti bolje nakon nekoliko mjeseci, ali njegovo tijelo više nije imalo snage za borbu. Iako nas je prerano napustio, pjevač će uvijek da bude u našim srcima, a hitovi koje je ostavio iza sebe uvijek će biti rado slušani.