Marina je pokazala svoj trudnički stomak: Kao da nosi dvojke, pogledajte a tek je u drugom tromjesečju trudnoće!!! - Apotekica

Marina je pokazala svoj trudnički stomak: Kao da nosi dvojke, pogledajte a tek je u drugom tromjesečju trudnoće!!!

Marina Gagić, djevojka i vjerenica Darka lazića je odlučila svima da pokaže svoj trudnički stomak u jako uskoj haljini. Naime, njen stomak je za drugo tromjesečje potpuno normalne veličine ali kako se samo oni vesele a Darko tako vješto krije svoje probleme koje je imao sa doktorima na banji i napustio ih i otišao drugima.

Loading..

 

 

 

 

 

Na proslavi Svetog Save, Marina i Darko su bili jako veseli. Njih dvoje su se baš lijepo zabavljali. On je snimao, smijao se i baš je bio veseo kao nekada, iako je sada u kolicima to ga nije spriječilo da se nasmije i bude veseo.

Iako je nedavno objavio doktor Miloš, da Darko je sve njih iznevjerio svojim ponašanjem, Darko se na to i ne obazire. Njega ne zanima šta oni pričaju, oni živi.

Baš su slatki i simpatični njih dvoje i baš nam je drago što su sada zajedno, ali da li je to baš sve onako kako njih dvoje predstavljaju? S obzirom da se Darko nikada neće promijeniti, da li će Marina biti sa njim do kraja?

Dobro bi bilo da se Darko opameti i da naslovi medija budu tačni da je shvatio kako sada treba da živi, ali ako se Darko bude isto ponašao, bojimo se da će ostati i bez ove žene.

Pogledajte kako izgleda ona u trudnoći. Je li i vama slatkica?

Facebook Comments
loading...
Shares