Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mariji je momak obećao brak: Vjenčanje je bilo, pojavila se druga mlada! Gosti u šoku i u suzama! – Apotekica

Prije 5 godina Marija je započela vezu sa tadašnjim momkom, ovu priču podijelila je na svom TikTok profilu. U video je ispričala da joj je momak obećao da će se vjenčati za 5 godina, i vrijeme je prolazilo no to nikako da se desi. Simpatični video, u kojem su oboje sretni gdje Marija sjedi na njegovim leđima a on joj obećava brak.

Uslijedila je prepirka kada će se to desiti, kao da je to moguće odredit pogotovo tada u ludim godinama. Prvo joj je ponudio vjenčanje za četiri godine, što se njoj nimalo nije svidjelo. Jer je smatrala da je to prerano, udati se sa 20 godina. Njen tadašnji momak odgovorio joj je: ”Uredu, onda za pet godina.”, i tu je Marija pristala.

Međutim pet godina kasnije, 2021g on se oženio. Izveo je svoju izabranicu pred oltar ali Marija nije bila mlada! Jer su u tih 5 godina raskinuli, a on je pronašao novu djevojku i oženio je. Ova priča mnoge je rastužila jer su mislili da će njihova ljubav biti krunisana brakom.

Zbog čega je ovo ona sada podijelila, da li zbog toga što je i dalje povrijeđena… Na to pitanje dugo će čekati sa odgovorom.