Marija Šerifović stalno dobiva prijeteće poruke, ali sada je svima odbrusila i mislimo da se više niko neće usuditi da joj se obrati! - Apotekica

Marija Šerifović stalno dobiva prijeteće poruke, ali sada je svima odbrusila i mislimo da se više niko neće usuditi da joj se obrati!

Poznata Marija Šerifović nam je odala da stalno dobiva prijeteće poruke. Zaista neko ima veliku petlju da baš njoj šalje takve poruke. Ali Marija Šerifović im nije ostala dužna, odgovorila im je ili bolje rečeno, odbrusila, da više nikada neće smjeti da joj pišu. Ako ste vi taj koji joj šalje poruke, onda ozbiljno shvatite ove njene riječi.

Loading..

 

 

 

 

 

Mariju Šerifović imamo priliku da gledamo svake subote kao član žirija u Zvezdama Granda i stalno imamo priliku da vidimo kakva je kada je ljuta, tačnije, koliko je opasna kada je ljuta.

Kada se Marija naljuti, zaista svi ušute u studiju i više nema rasprave. Tko god drugi da se naljuti, ne shvataju to toliko ozbiljno kao kad se Marija naljuti. Zbog toga ušute i niko više ništa ne priča.

Marija inače poruke koje dobija na društvenim mrežama ignoriše u širokom luku, ali ovaj put je morala javno da prokomentariše.

Rekla je kako dobiva razne poruke, pa i tipa da je dečko, spodoba, peder i slično tome. Mnogo je to nervira.

Poručila je svima koji joj to pišu da su toliko dosadni da kada bi ih ona vidjela, na uho bi im stalno te riječi ponavljala ali sa takvim tonom da treći put ne bi čuli kada bi to rekla.

Facebook Comments
loading...
Shares