MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA: Dosadila su joj pravila i prekršila je GLAVNO! Sada više nije tim stručnog žirija! - Apotekica

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA: Dosadila su joj pravila i prekršila je GLAVNO! Sada više nije tim stručnog žirija!

Marija Šerifović je sve svoje fanove obavijestila porukom na Instagramu i poručila im da više nikada neće gledati Zvezde Granda. Poručila im je da to oni radi umjesto nje i da se nerviraju koliko i ona jer ona od nervoze je prekoračila sve dijete. Mariji je ovo sve teško srcu palo.

 

 

 

 

 

Naime, svima nam je poznato da nas još jedna emisija dijeli do finala Zvezda Granda i samim tim uskoro saznajemo tko je pobjednik 2019. godine Zvezda Granda.

Svi jedva čekaju taj trenutak a mislimo da nas očekuje veliko iznenađenje te večeri. Saša je već sve isplanirao i finale je u Beogradu u Velikoj Areni.

Saša je nekoliko puta izjavio kako ni sam nije očekivao da će ovako da bude i da su mentori toliko odgovorni. Zaista je ovo najzanimljivija sezona ikada.

Saša je najavio još luđu sljedeće godine kao i mnoge izmjene. Desiti će se ono neočekivano a rejting će da obara sve rekorde.

Jedva čekamo to ludo finale i da vidimo tko je to zasluženo dobio titulu Zvezde Granda i tko je naš budući Grandovac. Da li vi imate svoga favorita? Pišite nam koga bi voljeli da vidite kao pobjednika. Uskoro još mnogo zanimljivosti. O čemu želite da vam pišemo?

Facebook Comments
Shares