Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Marija Šerifović ima sina: Istina izašla na vidjelo. Ona ga je krila godinama, a evo kako izgleda.. – Apotekica

Jedna od daleko najkvalitetnijih vokala na našim prostorima jeste Marija Šerifović, koja je i predstavljala Srbiju na Eurosongu kada je odnijela pobjedu. Ona se tada predstavljala sa pjesmom ”Molitva”, a sve se deilo 2006. godine.

Mnogi su na početku njene karijere sumnjali u njenu sposobnost. Mislili su da je uspješna samo zato što je kćerka popularne pjevačice Verice Šerifović. Međutim, vremenom je dokazala koliko je dobra pjevačica i da posjeduje nevjerovatan muzički talenat.

Njeni roditelji su se razveli kada je Marija bil mala.. Ono nije tako često govorila o njemu, dok je on hvalio se kako ima talentovanu kćerku. Marija godinama ima psa koji se zove Robi. Nakon njegove smrti uzela je engleskg buldoga i dala mu ime Hak.

Imamo priliku često da vidimo na društvenim mrežama kako izbacuje slike sa svojim ljubimcem, te pokazuje koliko su joj oni bitni i kako ne može zanimisliti svoj život bez njega.

Jednom je otkila da ima sina, a tom prilikom i dodala da je u pitanju pas. Toliko se vezala za njega da ga doživljava kao vlasitito dijete.