Ona je naprije uputila veliki broj jako oštrih riječi svim siromašnim majkama i porodicama koje imaju puno djece. Ona je poznata gimnastičarka po imenu Karolina Sevastijanova i nedavno je uspjela da stigne na stranice svjetske štampe i o njoj su svi pisali i javno govorili.

Ova djevojka od 25 godina je dodala da je i trudoća može da spriječi a sve je ovo izgovorila kao odgovor na pitanje zašt je odbila da pomogne svim siromašnim roditeljima koji imaju jako puno djece. Karolina je rekla da umjesto tog novca daje grupama za zaštitu životinja i svim raznim dobrotvornim organizacijama koje postoje.

Ovo je poznat Ruskinja koja je izazvala veliki broj rekacija nakon što je na Instagramu rekla da su finansijski ugrožene majke “jako neodgovorne” jer rađaju djecu a to ne mogu ni na bilo koji način da sebi priušte.

Ona je rekla da li je uopšte fer da djeca imaju nekog ko im ne može pružiti dobru budućnost? Ti ljudi odlučili su da budu toliko neodgovorni. ne živimo sada u kamenom dobu da se pitanje trudnoće ne može kontrolisati. Kada već znate da ne možete da se brinete o jednom djetetu, zašto onda rađate jedno, drugo, treće dijete.