Majka se zbog ovoga odrekla sina: Zbog novca ju je brutalno pretukao!!! - Apotekica

Majka se zbog ovoga odrekla sina: Zbog novca ju je brutalno pretukao!!!

Ova gospođa nam je kroz suze ispričala šta se desilo. Njen sin Miloš ju je istukao i to nikada neće zaboraviti. Ovu scenu će svi da pamte, izbio je veliki skandal zbog ovoga što joj je učinio, osvanuo je u svim novinama a majka ga se odrekla.

Loading..

 

 

 

 

 

U Banja Luci se desila jako loša predstava i gospođa Vera nam je ispričala svoju jako potresnu priču. Njen sin Miloš je zauvijek sebe obesčastio kada je udario majku.

Ženu koja ga je rodila i odhranila je istukao i to pesnicama. Ovo je dno dna. Jadna majka, nije zaslužio ni da ga pljune. Ovo će mu sigurno doći glave jedan dan.

Majka Vera kaže da joj je mnogo teško i da će joj sigurno biti i teže u budućnosti, ali odriče ga se za sva vremena. Teškog srca je pričala.

Ona kaže kako je njen sin ušao u kući i iz hodnika joj tražio 6500 eura, što zaista nije mala suma. Majka je rekla da je sav novac u banci i da treba da podignu.

Onda je on od bijesa, zaključao vrata i počeo da je tuče. Šutao ju je nogama, davio i bacao od pod, na kraju je uzeo čaršav da je uguši i konstantno joj ponavljao da mu donese novac za par minuta. Ovo je poruka za sve roditelje i mladiće, obratite pažnju kako odgajate djecu i u šta mogu da se pretvore.

Facebook Comments
loading...
Shares