Majka Marka Miljkovića otkrila VELIKI DETALJ SA FINALA: Ovo je Marko sakrio od svih a evo i zbog čega je plakao!!! - Apotekica

Majka Marka Miljkovića otkrila VELIKI DETALJ SA FINALA: Ovo je Marko sakrio od svih a evo i zbog čega je plakao!!!

Majka Marka Miljkovića je otkrila da je ona mnogo razočarana zbog prekida Lune i Marka. Mnogo joj je bilo teško ali je i ispričala i kako je bilo Marku za vrijeme finala i koliko mu je bilo teško. Nedeljka je otkrila da je cijeli Brus uz Marka i Lunu. Navijaju za njihovu ljubav.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Nedeljka je otkrila da je Marko te večeri plakao kao kiša i da je to zabranio da snimaju. Kamere suga ispoštovale ali je majki bilo mnogo žao kada ga je vidjela u tom stanju.

Odmah mu je rekla da ne treba da plače i da se smiri. Marko je ostao pribran i progutao je veliku knedlu. Lunu i dalje mnogo voli kao što je i sam rekao.

Osim toga, Nedeljka kaže kako je cijeli Brus navijao za njihovu ljubav i prepoznali su u Luni ono dobro što posjeduje.

Njegova majka tvrdi da bi je svim srcem prihvatila kada bi je Marko odabrao ali i da ne želi da se miješa u njegovo jer je on jedini odgovoran za svoj odabir.

Podržava sina ali i on nju, ali ne želi da se miješa u njegove odluke. Šta god da odluče, njeno mišljenje se neće promijeniti. Sve će biti isto.

Facebook Comments
Loading..
Shares