Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Majka joj je domaćica i uzgaja stoku, a otac ne živi sa njom. Ovako izgleda Cecina rodna kuća: Potpuno neočekivano – Apotekica

Mjesto u kojem je rođena jedna od većih ,pa čak i najvećih balkanskih zvijezda nalazi se u blizini Prokuplja. Tačnije selo Žitorađe u kojem je zajedno sa roditeljima i svojom sestrom Lidijom, provela sretno i spokojno djetinjstvo.

Ali, o njenom rodnom kraju nije se mnogo znalo, pogotovo javnost. Iznosimo neke od detalja koju šira popularnost nije znala! Kako ističe poredeći život na selu u odnosu na život u gradu, izabrala bi život na selu. Ali zbog svakodnevnih obaveza koje su u Beogradu-nemoguće je. Ali ko zna možda se nekada umori od gradske buke.

Pored rodne kuće,mediji su otkrili i još jednu kuću, koja kako kažu komšije pripada porodici Veličković. Kuća je pokrivena video nadzorom i u njoj najviše vremena provodi otac Slobodan. Dok majka živi u blizini te kuće,koju su također pronašli. Ona se nalazi kraj varoške pijace.Navodno kako kazuju mještani Žitorađa niko ne bi rekao da je to Cecino vlasništvo: