Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Majka Gorana Đokića ogorčena: ”Jeo je sa nama danima,monstrum!” Nije joj dobro,nakon saznanja da je on osumnjičeni – Apotekica

Ožalošćena majka izjavila je da je ubica sedam dana jeo sa njima, a tako joj je hladno ubio djecu… Dok je njena snajka Verica izjavila kako su svi zanijemili kako su saznali da je Džonić ubica. I da niko nije mogao mirno zaspati.

Majka je dodala: ”Njih dvojica su braća,drugo koljeno i bili su nerazdvojni. Kao da je cijeli život smišljao kako da ga se riješi zauvijek, i uzme mu sve,što je i uradio. Ne možemo ni da spavamo,jer je taj zlikovac bio uz nas svaki tren,nakon ubistva. Nismo ni mogli zamisliti da je to on uradio, a sada je već i uhapšen. Ne želimo nikoga da vidimo od njegovih,samo čekamo da čujemo cijelu priču. Ko su pomagači, da li su i oni u blizini kao što je on bio.”

Pored nje je bila i komšinica koja je također dala izjavu : ”Strahujemo od one noći koja se dogodila. Ko se nadao od takvog čovjeka,penzionisanog vatrogasca. Čovjek koji je u vjeri i da riješi u glavi dijete da ubije od 24 godine..”

Niko ne smije iz komšiluka da govori javno, sve ih je strah od ostatka porodice Džonić.