OVO je dječak iz Austrije koji je nažalost trpio jako velike bolove tokom šest godina a niko mu nije mogao ni ti znao pomoći. Njegovi su bolovi bili stravični a trajali su i satima, a onda bi se malo smirilo i lakše bi mu bilo. Majka je dječaka odvela doktoru kako bi joj pomogli a ljekari su rekli da se dječak pretvara i da je to lažno bilo a ne istinito.

Od samog rođenja dječak je bio prekriven sa elikim brojem ekcemina koji su se u jednom trenutku jako upalili i nisu izgledali nikako bolje. Majka je patila skupa sa djetetom ali stanje je iz dana u dana sve gore i gore bilo.

Na kraju su ljekari ustanovili da dijete boluje od jako rijetkog oblika “dermatitisa” po imenu ATOPIK koji je zabilježen kod zaista malog broja osoba. Nisu mogli da vjeruju da dijete trpi toliko bolova da je vrištao radi toga. Majka je na kraju odlučila sve da snimi da bi podijelila i pokazaa snimak ljekarima. Kada je izgubila nadu nad ljekarima tražila je pomoć po društvenim mrežama. Ljekari su našli neke lijekove i losione koji su dječaku stanje stabiliziralo.