Luna u centru skandala: Napila se tableta, raspada se i bunca, HITNO privezena na liječenje!!! - Apotekica

Luna u centru skandala: Napila se tableta, raspada se i bunca, HITNO privezena na liječenje!!!

Od Lune Đogani uvijek očekujemo ono neočekivano jer ona je već shvatila dio ove igre i čini nam se da će učiniti sve kako bi pobijedila.  Ovaj put je baš loš način iskoristila da privuče pažnju svih. Ovo je jako odvratno.

Loading..

 

 

 

 

 

Ovaj put je svađa sa Markom Miljković presudila da Luna Đogani napusti Zadrugu na neka dva sata kako bi joj pružili pomoć jer je bila u jako lošem stanju.

Marko ju je baš muški izvrijeđao a to joj je mnogo teško palo. Savo Perović je rekao da je njena veza sa Markom apsurdna i da je velika razlika u godinama te da nisu isti i neće moći zajedno. Velika je razlika u njihovim razmišljanjima.

Luna je nakon što se vratula u rijaliti pričala sa Zerinom i rekla da ne može da prihvati njegove uvrede jer je mnogo boli.

Rekla je kako je ona nakljukana od bola i da bi se ubila. Marko joj je rekao da igra igru rijalitija, a onda je ona njemu poručila da ona ne zna koju igru on igra.

Psovka za psovkom, uvreda za uvredom i Luna je ponovo postala očajna. Dokle sve ovo ide? Kako li će na kraju sve da se završi? Jedno je sigurno, Savo Perović je sasvim upravu.

Facebook Comments
loading...
Shares