LUNA KONAČNO PRIZNALA DA LI ŽELI DIJETE: Marko se skamenio dok ju je slušao! Nije imao reakcije - Apotekica

LUNA KONAČNO PRIZNALA DA LI ŽELI DIJETE: Marko se skamenio dok ju je slušao! Nije imao reakcije

Ovih dana se piše o Luninoj trudnoći iako još uvijek nije uradila test za trudnoću i ni sama nije sigurna štas e to dešava sa njom. Ciklus joj kasni ali još uvijek nema trudničkih mučnina. Sada je odlučila i da priča o tome. Sve je iznanedila kada je rekla nekoliko rečenica.

 

 

 

 

 

 

Na pitanje novinara koje su joj postavili Luna je odgovorila odmah i bez dileme. Pitali su je da li je u njoj proradio majčinski instikt a ona je rekla da je to sve lijepo ali da je još uvijek rano da bude majka.

Njoj je tek 23 godine i želi prvo da se ostvari kao čovjek i da sazrije za tu ulogu, tako da još uvijek ne želi da ima dijete. Marko je samo sjedio i slušao.

Zatim je Luna dodala kako joj kasni već tri mjeseca i da je ovih dana joj se mnogo loših stvari desilo. Neke od njih su klip koji nikako nije htjela da se vidi, ali i kašnjenje ciklusa kojeg nema već tri mjeseca.

Luna kaže da zna da je to od stresa.

Zaista se svi sjećamo kada pričala kako joj kasni ali sada je dokazala i da još uvijek nema ciklusa, što može da dokaže mnogo toga a možda čak i trudnoću.

Facebook Comments
Shares