LUNA JE U VELIKOJ OPASNOSTI: Matora vidjela snimak na kojim su njih dvije u čokoladi i HAOS NAPRAVILA!!! - Apotekica

LUNA JE U VELIKOJ OPASNOSTI: Matora vidjela snimak na kojim su njih dvije u čokoladi i HAOS NAPRAVILA!!!

U emisiji kod Ognjena Amidžića, Sanja Stanković i Luna Đogani su bile u duetu, između ostalih i niko nije obraćao pažnju niti razmišljao to da je Sanja sklonija ženama dok Matora nije vidjela snimak. Nastao je pravi haos a ovo nije prvi put da je Matora ljubomorna.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Iako se Matora smijala dok je gledala snimak, nakon emisije je ustala i prišla Luni pa joj rekla da su pretjerale sa scenama. Međutim, Luna se nije složila.

Odgovorila je Matoroj da to nije emisija gdje trebaju zaista da se biju, nego hrvanje klasično ali provokativno. Matora se ipak nije složila.

Iako se na slici vidi kako je Matora nasmijana, poslije je pokazala sasvim drugo lice. Ipak je to njen partner kako god da je i normalno je da pokaže ljubomoru.

Ono što je mnogo teško jeste Sanji koja ne dopušta ljubomoru u njihovoj vezi. Matora bi najradije Sanju za sebe zavezala ali to ne ide.

Sanja je jasno rekla Matoroj da zbog ljubomore ona ostavlja a kako vidimo ni to nije daleko. Čim izađu vani, desiti će se raskid kao što je i do sada bilo Matoroj. Ipak one sve koriste Matoru kako bi bile u centru pozornosti. Šta vi mislite je li to tako?

Facebook Comments
loading...
Shares