LUNA JE IZBAČENA IZ ZADRUGE: U kritičnom je stanju izbacili na snijeg u vešu!!! - Apotekica

LUNA JE IZBAČENA IZ ZADRUGE: U kritičnom je stanju izbacili na snijeg u vešu!!!

Luna Đogani je ponovo napravila skandal u Zadruzi, nije joj dugo trebalo da to učini. Ovaj put je to uradila jer joj njen “voljeni” Marko Miljković nije posvetio mnogo pažnje na žurci. Veliki je skandal napravila urlajući na njega.

Loading..

 

 

 

 

 

Luna Đogani je ponovo imala nervni slom što joj naravno i nije prvi put, ali sada je sasvim glup razlog, a to je da joj Marko Miljković nije htio posvetiti dovoljno pažnje koliko je ona htjela.

Nakon žurke je urlala na njena i vikala je kako joj je pokvario žurku i upropastio veče koje je mislila da će biti jako uzbudljivo.

Marko je pokušao da je smiri ali uzalud. Ona je i dalje urlala kako je on ne zaslužuje jer je ona bolja od njega, a i zamjerila mu je najviše to što nije sa njom htio da ode u toalet.

Pripremila bi mu noć za pamćenje ali on to nije htio. To ju je najviše pogodilo jer ju je odbio i htjela je da napusti Bijelu kuću.

Nakon svađe, u donjem vešu se uputila prema kapiji i obezbjeđenje je moralo da reaguje. Pokušavali su svim silama da je zadrže, ali pogledajte kako se na kraju završilo. Zaista ova Luna zna da privuče pažnju svima.

Facebook Comments
loading...
Shares