Luna i Marko bili zajedno u kabini: Kada je Marko izašao, nisu ga mogli prepoznati, evo šta mu je uradila! - Apotekica

Luna i Marko bili zajedno u kabini: Kada je Marko izašao, nisu ga mogli prepoznati, evo šta mu je uradila!

Ovaj put je riječ o velikom iznenađenju koje je Veliki šef priredio Miljani Kulić povodom njenog rođendana. Organizovao je zabavu u restoranu Dubioza i svi su bili sretni, među njima, najsretniji Luna i Marko Miljković.

Loading..

 

 

 

 

 

Miljana je imala jedan zahtjev a to je da na njenoj zabavi ne budu ove nove pjesme koje su samo za disko, htjela je da na njenoj zabavi budu samo pjevači koje ona želi da sluša.

Htjela je da sluša stare hitove preminulog Olivera Dragojevića, a to je mnoge obradovalo jer i oni jako vole tog pjevača i njegove pjesme. Na prvu pjesmu su zaplesali, a naravno kao i uvijek, prvi Luna i Marko.

Marko je prišao do Lune i rekao joj da želi da plešu uz pjesmu Nije htjela. Mina Vrbaški je dobacila kao da je još uvijek romantičar.

A Luna je na to rekla da će ga promijeniti i da je to njen plan koji će da ostvari. Marko se samo smijao ali nije ništa više rekao. Samo je uživao plesajući.

Da se podsjetimo, Marko je nedavno operisan od romantike ali je izgleda ponovo sam sebe izdao pred Lunom Đogani. Pogledajte kako su samo strasni u zagrljajima. Dobro bi bilo kada bi bilo obostrano.

Facebook Comments
Loading..
Shares