Luna će doživjeti nervni slom kada je večeras vidi u Zadruzi! Večeras ONA ulazi u rijaliti! Biti će VELIKI HAOS!!! - Apotekica

Luna će doživjeti nervni slom kada je večeras vidi u Zadruzi! Večeras ONA ulazi u rijaliti! Biti će VELIKI HAOS!!!

Večeras u rijaliti Zadruga ulazi Milica pavlović a svi znamo koliko je ona pozitivna i koliko će dobra žurka da bude. Neki Zadrugari jedva čekaju da je vide a neki nisu baš radosni na pomen njenog imena, jer je ona najbolja drugarica Kristine Kije Kockar. Već znate o kome je riječ.

Loading..

 

 

 

 

 

Kada Luna Đogani vidi tko je ušao u rijaliti da bi napravio dobru zabavu, šokirati će se. Ona to sigurno nije očekivala a svi smo primijetili da produkcija ima neke planove i stalno radi isto.

Stalno podmeće kako Luni i Marku, tako i Ani i Davidu, neke osobe koje su im baš ključni za opstanak veze. Neke teme ne bi trebali da dotiču u svojoj vezi a produkcija to sve namjerno radi.

Produkcija svim silama želi da dokaže da li je ta ljubav prava ili ne, a koliko god puta ova dva para dokazala da je ljubav sve izdržala, produkcija ih postavi na još jedan test.

Tako je i večeras, namjerno od strane produkcije Milica Pavlović zvijezda koja će da ih zabavlja tokom večeri zajedno sa DJ Arsom.

Svakog utorka neko sa estrade je tu da bi ih zabavio i rijaliti učesnici jedva čekaju utorak uveče. Prije toga je Amig Show pa možete i to da pogledate. Ognjen Amidžić je mnogo zanimljivosti pripremio.

Facebook Comments
loading...
Shares